WordPress website nodig?

Online bereikbaar met een goede website. Voor de meeste websites is WordPress de beste keuze als CMS.

Een goede website begint met de juiste basis. Voor een website is WordPress daarvoor een uitstekend fundament. Het is gemakkelijk in gebruik en ook eenvoudig uit te breiden met extra functionaliteiten.

Inmiddels gebruiken wij WordPress al zo'n 10 jaar bij de meeste websites die wij ontwikkelen. Bij ons ben je dan ook aan het juiste adres voor een kwalitatief hoogstaande en goed werkende WordPress website. We kunnen je helpen bij het ontwikkelen, maar ook het onderhouden van je website. Of het ontwikkelen van een maatwerk WordPress plugin.

Waarom WordPress?

Eenvoud is waarin WordPress uitblinkt. Het is snel te leren en gemakkelijk in gebruik. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos. In principe is alle gewenste functionaliteit beschikbaar. Standaard, door middel van een plugin óf te ontwikkelen via een maatwerk oplossing. Voor de meeste websites is WordPress daarom de beste oplossing.

Voorbeelden

Voor onder andere HD van Dijk, Bloemketerp en Montapanel gebruiken we WordPress als basis. 

Kunnen wij jou ook helpen met je WordPress website? Of wellicht toe aan iets nieuws? Neem dan eens contact op.

Wat kost een WordPress website?

De kosten voor het ontwikkelen van een WordPress website zijn afhankelijk van je exacte eisen & wensen. De vanaf-prijs van een WordPress website ligt bij ons op ongeveer € 1.250.

Wil je een vrijblijvende offerte, of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kunnen we jou ook helpen met WordPress?