Magento webshop ontwikkeling

Verkoop je producten online met een Magento webshop

Voor een webshop gebruiken wij Magento inmiddels al zo'n 8 jaar. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor het ontwikkelen of laten onderhouden van een kwalitatief hoogstaande Magento webshop.

We hebben kennis van zowel Magento 1 als Magento 2. Daardoor kunnen we je ook helpen bij de migratie van Magento 1 naar Magento 2.

Daarom kies je voor Magento

Magento is een behoorlijk uitgebreid pakket. Naast product- en voorraadbeheer kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk kortingcodes of kassakoopjes toevoegen. Ideaal om de conversie van je webshop te verhogen.

Ook kun je gedetailleerde statistieken bekijken. Zo heb je altijd inzichtelijk welke producten het goed doen. Daarnaast is het gemakkelijk in gebruik. En kom je ergens niet helemaal uit? Dan helpen we je uiteraard graag verder.

Voorbeelden van een Magento webshop

Voor onder andere Maasland Groep, REDA en Keuken Drachten hebben we Magento 2 als basis voor hun webshop ingezet.

Kunnen wij jou ook helpen bij de ontwikkeling, migratie of onderhoud van je Magento webshop? Neem dan contact met ons op.

Wat kost een Magento webshop?

De kosten voor het ontwikkelen van een Magento webshop zijn altijd afhankelijk van je exacte eisen & wensen. De vanafprijs van een Magento 2 webshop is ongeveer € 3.000.

Wil je een vrijblijvende offerte of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kunnen we jou ook helpen met Magento?