Magento webshop

U wilt een webshop beginnen? Kies dan voor Magento. Magento is eenvoudig in gebruik, zoekmachine vriendelijk en heeft ontzettend veel mogelijkheden om te scoren met uw webshop.

Magento als ecommerce platform

Magento is momenteel één van de meest gebruikte platformen voor een webshop. Het wordt door veel grote bedrijven gebruikt, zoals Nike, Nespresso en Samsung. Wij zetten het inmiddels al meer dan 5 jaar succesvol in voor verschillende klanten.

Magento is eenvoudig in gebruik

Magento is niet moeilijk om te gebruiken. Het beheersysteem is eenvoudig en snel onder de knie te krijgen.

Magento heeft ontzettend veel mogelijkheden

Met het beheersysteem van Magento heeft u ontzettend veel mogelijkheden. U kunt hiermee onder andere de producten, categorieën en pagina’s van uw webshop beheren.

Ook heeft Magento behoorlijk veel verschillende statistieken. Zo kunt u bijvoorbeeld bekijken welke klanten nu het meeste bij u bestellen. Of welk product het populairst is.

Daarnaast kunt u ook heel makkelijk kortingen instellen. Dit kan bijvoorbeeld met een kortingscode zijn, maar ook 3 halen, 2 betalen of gratis verzending vanaf € 50,-.

Wat kost een Magento Webshop?

Wij zijn graag transparant over onze prijzen. De prijs van een webshop is natuurlijk helemaal afhankelijk van hoe uitgebreid deze gaat worden. De prijzen beginnen bij ons zo rond de € 2.500,-.

Meer over magento webshop weten?

Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem direct contact met ons op.


Neem vrijblijvend contact met ons op →